Суспільство

У роботі громадського транспорту – тимчасові зміни

На період проведення ремонтних робіт під час перекриття руху автотранспорту в м. Чернігові на ділянці вул. Івана Мазепи від Площі Перемоги до вул. Музичної з 8.00 21 жовтня 2021 року по 20.00 23 жовтня 2021 року (схема додається), вносяться такі тимчасові зміни в роботу громадського транспорту м. Чернігова:

Рух тролейбусів маршруту №4 від Автозаводу за своїм маршрутом по проспекту Миру та вул. І. Мазепи до Площі Перемоги скерувати проспектом Перемоги до залізничного вокзалу – у прямому та зворотному напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на три дні перекриють рух біля залізничного вокзалу

Рух тролейбусів маршруту №7 від міської лікарні №2 за своїм маршрутом по проспекту Перемоги до Площі Перемоги продовжити до залізничного вокзалу – у прямому та зворотному напрямках.

Рух автобусів міських маршрутів №№3, 17, 30, 35 і 44 від Головпоштамту за своїми маршрутами по проспекту Перемоги скерувати по вул. Попудренка, Промисловій, Музичній, Івана Мазепи і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

Рух автобусів міських маршрутів №№36 і 47 від залізничного вокзалу за своїми маршрутами по проспекту Перемоги скерувати по вул. Жабинського, Старобілоуській, Гагаріна, Дніпровській, Попова, Текстильників, Самоквасова, Івана Мазепи і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

2f18e7715186e593c5d3a452e179e9b8-max

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button