Суспільство

У селах Новгород-Сіверського району додалося справних колодязів

Війна інакше розкрила значення доступу до питної води, особливо в умовах відсутності електроенергії. У селах Рогівка та Лісконоги працювало по одному колодязю. І якщо до війни вони цілком забезпечували потреби людей, то під час війни, особливо в умовах відсутності електроенергії, цього стало недостатньо. Тому постало питання відновлення та ремонту неробочих колодязів, за що і взялися староста Ігор Подоляко та працівники благоустрою, а ще — ентузіасти, які завжди охоче долучаються до суспільно корисних робіт, Сергій Алферьонок із Рогівки та Андрій Міхеєнко з Лісконог.

У Лісконогах колодязь був настільки засмічений, що ніхто не знав, чи функціонує він. Колодязь було ретельно вичищено, перевірено на функціональність та відбудовано майже з нуля. У Рогівці ж було зроблено капітальний ремонт колодязя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблеми малих річок Чернігівщини

Будматеріали для робіт надала міська рада. Це ознака відповідальності перед спільнотою та підтримка мешканців в умовах надзвичайних обставин.

«Результати робіт чудові, і місцеве населення щиро вдячне за увагу до його потреб, — зазначає староста Ігор Подоляко. — Забезпечити доступ до води сьогодні важливо як ніколи. Такі заходи допомагають селам витримати труднощі та створюють більш стабільні та безпечні умови для мешканців, а це — запорука того, що ці села продовжать жити та розвиватися».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Новгород-Сіверська ОТГ

Ще статті по темі

Back to top button