Суспільство

У селі на Чернігівщині зібрали понад 11 тисяч гривень під час благодійного концерту 

У складні для нашої країни часи всі українці об’єдналися, щоб спільними зусиллями наближати нашу Перемогу. До прикладу, вселі Стольне Корюківського району учні місцевої школи організували благодійний концерт, під час якого зібрали понад 11 тисяч гривень, які передали на потреби ЗСУ. 

«22 березня в приміщенні школи ми провели благодійний концерт – виступали наші учні, колективи художньої самодіяльності. Запрошували батьків і небайдужих односельців. Загалом зібрали 11 тисяч 200 гривень», – розповіла для «ЧЕЛАЙН» директорка Стольненського ЗЗСО Олена Шумейко.

Кошти учні школи передали старості Стольненськогостаростинського округу Костянтину Пасічнику. В коментарі «ЧЕЛАЙН» він зазначив, що зібрані під час благодійного концерту 11 тисяч 200 гривень передасть волонтеру з Мени Олексію Прищепі, який допомагає нашим захисникам, відповідно до їхніхзапитів. 

Подібні благодійні заходи для жителів Стольного не новинка. Місцеві жителі активно беруть участь у різних заходах. 

«У нас є певна традиція: організовувати благодійні заходи в школі, а також у місцевому будинку культури. Також ми проводимо чимало ярмарок, усі зібрані кошти передаємо на допомогу ЗСУ. Цьогоріч ми запланували, що в нас відбудеться благодійний випускний вечір», – ділиться подальшими планами директорка Стольненської школи Олена Шумейко.

Певно, найбільше задоволення, каже Олена Шумейко, від подібних івентів отримують учасники – учні школи та активна місцева молодь. 

«Діти у нас дуже творчі – люблять виступати. До початку повномасштабного вторгнення дуже багато було заходів, навіть до інших населених пунктів їздили. Із початком великої війни всі наші концерти – благодійні. Молодь дуже тішиться тим, що завдяки своїй творчості має змогу допомагати нашим захисникам. Місцеві жителі також зацікавлені, адже можна не просто подивитися цікаву програму, підготовану дітьми, але й підтримати українських воїнів», – підсумовує директорка Стольненського ЗЗСО Олена Шумейко. 

Спілкувалась Таліна Тарасенко  

Ще статті по темі

Back to top button