Суспільство

У ще одній ОТГ на Чернігівщині будують спортивний майданчик

У Тупичів на подвір’ї місцевої школи височать гори щебеню, працює техніка й жваво спілкуються люди. Тут же помічена й сільська голова Лариса Шовкова.

«Це будується спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям, — пояснює вона. — Тупичів—спортивне село. І до того ж центр громади. Тут повинні бути умови для всебічного розвитку молоді».

Тупичівській ОТГ було виділено кошти субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих регіонів – спочатку на встановлення ігрового майданчика, який «розділили» між садочком і підлітковим клубом, дитячих майданчиків у Великому Листвені та Бурівці. А рік тому почали працювати над виготовленням проектно-кошторисної документації на встановлення цього спортивного майданчика.

Вартість проекту становить півтора мільйона гривень. Майже рік тривали виготовлення документації та проходження експертизи, а наприкінці липня вже завезли необхідні матеріали й техніку для початку робіт.

Перед цим сільська рада готувала площу під спортивний майданчик – спилювала тут аварійні дерева, які були намічені для цього багато років тому. Ці роботи виконувались силами комунального підприємства «Атлант» і приватних осіб.

Отож, робота кипить. Підрядник обіцяє завершити їх за два місяці.

Офіс Реформ при Чернігівському РВ АМУ

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button