Суспільство

Чиновник вибачився за ялинку з кладовища

Кілька днів тому у Сосниці трапився нестандартний випадок – на центральній площі селища спеціально для новорічних свят встановили ялинку, яку спиляли на місцевому кладовищі. Цей вчинок влади неабияк розлютив місцевих жителів і спричинив масу обурливих дискусій у соціальних мережах.

Спочатку влада намагалася відбілити себе, мовляв, спиляти ялинку на кладовищі і привезти її на площу – це рішення комунальників. Мовляв, сосницькі комунальники живуть своїм життям і не питають дозволу у керівництва громади.

2018-12-20_181333

«Керівництвом комунального підприємства було прийнято рішення про видалення ялинки з кладовища та встановлення її на центральній площі селища без погодження з керівником громади. Відповідальним особам буде винесено догану за прийняте рішення», — написали на офіційній сторінці Сосницької селищної ради у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ялинка з кладовища на центральній площі Сосниці обурила жителів громади

Прикро, що в даній ситуації покарали звичайних виконавців – простих робітників.

Як повідомляє газета «Вісник Ч», очільник громади Андрій Портний все ж таки вибачився і, ймовірно, визнав, що перекидання вини на інших – спектакль.

«Щиро перепрошує жителів громади за негативні емоції, які викликали у вас нашими недолугими рішеннями! Сподіваюся, це непорозуміння не вплине на бажання гарно відсвяткувати новорічні та Різдвяні свята разом», — зазначив Андрій Портний.

Ще статті по темі

Back to top button