Суспільство

У школах Чернігівщини розпочався І міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Фото)

Маєш волю — маєш долю. Учора у декількох школах Чернігівщини розпочався І міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка виховує патріотів своєї держави, молоде покоління, яке гордо носить ім’я – українці.

Традиційно до щорічного заходу долучилися і військовослужбовці Чернігівського обласного та об’єднаного міського ТЦК та СП. Разом з ними на урочисту церемонію відкриття І міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») завітав і представник Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ» майор Володимир Сінько.

Військовослужбовці Чернігівського ОТЦК та СП спільно з представниками Чернігівського ОМТЦК та СП поспілкувалися з учнями випускних класів та розповіли про особливості й переваги навчання у різних ВВНЗ України, основні вимоги для вступу та основні кроки для того, аби нарешті розпочати свій військовий шлях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дачний сезон: чернігівці розповіли про «заміські ритуали» на землі (Відео)

Разом з тим, майор Володимир Сінько детально розповів про умови вступу до Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ», терміни проведення вступних іспитів, особливості різних військових спеціальностей та загалом про переваги навчання у цьому вищому військовому навчальному закладі й перспективи проходження військової служби на посадах осіб офіцерського складу в ЗС України після випуску, відповівши на запитання юнаків та дівчат.

Зокрема кожному випускнику гарантується стовідсоткове працевлаштування, а отримані дипломи дають змогу реалізувати себе як у військових частинах ЗСУ та інших військових формувань, так і в цивільному житті.

Нагадуємо, що для вступу до ВВНЗ України необхідно звернутися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання, представники якого допоможуть з оформленням документів та розкажуть про подальші дії для успішного зарахування до навчального закладу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button