Суспільство

Плечовий захист військового: на що звернути увагу?

Проведення будь-яких бойових завдань потребує надійного захисту. Від цього залежить успіх військової операції та безпека бійця. Не останню роль у військовому спорядженні відіграє балістичний захист плечей, що захищає верхню частину рук бійця та важливі артерії від складних поранень. Від якості та надійності спорядження напряму залежить життя військового.

Особливості плечового захисту

Ураження в зоні плечей – це один із найрозповсюдженіших видів поранень військових. Зазвичай про плечі завжди забувають, коли обирають амуніцію. Лікувати поранення в цих зонах надзвичайно складно, тому варто приділити увагу надійному захисту. При виборі захисту плечей варто звернути увагу на такі класи виробів:

  • Перший. Захищає від уламків та куль. Рекомендується для використання бійцями на нульових позиціях, що перебувають під постійними обстрілами ворогів. Таке спорядження здатне дійсно врятувати життя.
  • Другий. Також захищає від уламків та куль меншого калібру. Цей клас підходить для бійців, що виконують військові задачі у місцях, віддалених від передової лінії фронту.

Кожен елемент обладнання сконструйовано таким чином, щоби забезпечити належну фіксацію броні незалежно від типу амуніції. Плечовий захист виконує всі поставлені завдання, забезпечуючи високий рівень захисту військового. Спеціальна система регулювання дає можливість підігнати розмір відповідно до статури воїна. Анатомічна конструкція обтікає тіло, що надає можливість зберігати маневровість та легко рухатися за будь-яких умов.

Плечовий захист виготовляється відповідно до державних стандартів ДСТУ та міжнародних стандартів якості. Так, наприклад, броня бренду ukrarmor проходить чисельні перевірки та тестування, що гарантує високий рівень безпеки. Для виготовлення використовується матеріал Cordura 500. Він має високу стійкість до вогню, вологи та інших негативних чинників.

Важливість плечового захисту

Усі частини тіла бійця мають бути надійно захищені. Від цього залежить його безпека під час виконання бойових завдань. Плечова зона – не виключення. Під час ураження цієї ділянки відновлення може зайняти багато часу. Набагато простіше запобігти травмі, ніж її лікувати. Легкість, функціональність і маневровість – основні характеристики якісного спорядження. Саме тому потрібно одразу обирати повну амуніцію військового, що допоможе зберігати високу ефективність протягом активного ведення бойових дій.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button