Суспільство

У сновських дітей забрали зимові розваги

Жителі Сновська в соціальних мережах обурюються створенню перепон для зимових розваг дітлахів райцентру. Біля спуску з гірки на території Сновського професійного училища лісового господарства висадили верби, які тепер умовно заважатимуть дитячим розвагам на санчатах.

«Як тепер узимку дітям кататись?» – нарікають дописувачі.

2019-05-10_164243

Ситуацію коментує директор училища Лариса Дубина.

«Це не гірка. Це пожежна водойма завглибшки 4 метри. Водойма не в нашому віданні, вона на балансі ДСНС. Закрита вона дерев’яним щитом, невідомо, в якому він стані, яку вагу витримає. А якщо якась дитина, не дай Боже, туди провалиться. Хто буде за це відповідати? Самі верби висаджені вздовж доріжки навчального закладу. Пройшло планове озеленення території», – говорить Лариса Дубина, наголошуючи, що в місті є аналогічні гірки для зимових розваг, зокрема в лісопарку, в урочищі Старе Стрільбище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновську утворився “капкан” для водіїв

У Сновській громаді як альтернативу катанню на пожежних водоймах називають гірку в лісі по колишній вулиці Червоноармійській, зараз Свободи. Там своє «зимове» дитинство і юність проводив очільник громади Олександр Медведьов. Проте визнає: це місце далеко від училища та його гірки. Загалом голова Сновської ОТГ пообіцяв розібратись у ситуації та спробувати знайти альтернативи для зимових спусків.

Ще статті по темі

Back to top button