Суспільство

У Сновську обговорили перспективи розвитку ОТГ

*Актуально

У Сновську на Чернігівщині активісти і депутати політичної партії «Наш край» провели зустріч, присвячену роботі місцевого партійного осередку. Учасником заходу став керівник виконкому Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика.

Основною темою спілкування стали перспективи і можливості розвитку ОТГ. Крім того, учасники зустрічі дізналися про результативну партійну діяльність, ефективну взаємодію з виборцями. Майже 30 представників Сновської об’єднаної територіальної громади ознайомилися з особливостями налагодження контактів із виборцями, інформування про діяльність партії, роботи у міжвиборчий період, шляхами вирішення нагальних проблем життєдіяльності своєї громади.

Серед учасників зустрічі були і депутати Сновської міськради від «Нашого краю» Анжеліка Чумак, Володимир Смоляк, Марія Малетич, депутат Сновської районної ради Олена Кожановська.

За словами депутата Сновської міської ради Анжеліки Чумак, такі зустрічі є корисними та ефективними для всіх, як у підготовці до роботи у виборчий період, так і між виборами.

«Для нас особливо важливо, що партія «Наш край» працює не тільки на виборах, а й підтримує, навчає депутатів у повсякденній діяльності, допомагає активістам, вивчає актуальні проблеми ОТГ та шукає шляхи їх вирішення. Зараз у країні стартувала масштабна кампанія зі збору підписів проти підвищення ціни на газ, і в Сновській громаді партійний осередок обов’язково долучиться до цієї важливої справи», – розповіла вона.

37140687_818435265031012_1386651438716813312_n

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button