Суспільство

У Сновську визначили проєкт-переможець громадського бюджету 2020 року

*Актуально

У Сновську на Чернігівщині міськрада затвердила проєкт-переможець громадського бюджету, що буде реалізовуватися цього року. Як повідомив депутат Сновської міської ради від партії «Наш край» Володимир Смоляк, відповідне рішення схвалено під час чергової сесії міської ради.

Згідно з рішенням, переможцем, за підсумками голосування у Сновській громаді, став проєкт «Релакс-хаб для здобувачів освіти ЗОШ №1 м. Сновська» вартістю майже 335 тис. грн., за нього віддали свої голоси 672 представники громади. На думку Володимира Смоляка, громадський бюджет має створювати рівноцінні умови для всіх учасників процесу, адже міські та сільські навчальні заклади опиняються одразу в нерівних позиціях, маючи різну кількість школярів і навіть місцевих жителів. Тому надалі є потреба врахувати ці підходи.

105856510_379283983048238_5520870422073889211_n

Крім того, під час сесії депутати від «Нашого краю» підтримали встановлення розмірів єдиного, транспортного, земельного податків для підприємців громади на 2021 рік. Як уточнив депутат від «Нашого краю», податки переважно залишилися на нинішньому рівні, з огляду на ситуацію з коронавірусом, значним падінням доходів населення та економічними труднощами.

Також під час сесії депутати розглянули бюджетні та земельні питання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button