Суспільство

У Сосницькій ОТГ приймають проєкти на Бюджет участі

Із 1 листопада по 15 грудня включно кожен житель Сосницької громади, який досяг 14-річного віку, може подати проєкт на Бюджет участі 2020.

Про це повідомляє Сосницька селищна рада.

«Запрошуємо ініціативних мешканців нашої громади долучитися до цього конкурсу з метою залучення коштів для реалізації проєктів, які активізують взаємодію місцевих мешканців та їхню участь у житті громади, сприятимуть у вирішенні питань благоустрою, покращать рівень і комфорт життя на території громади», – зазначається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині розпочалося голосування за проєкти Бюджету участі

Зазначимо, що загальний бюджет конкурсу на наступний рік становить 250 тисяч гривень. Максимальний розмір одного проєкту – 125 тисяч гривень.

Куди подавати (один із способів):

– Центр надання адміністративних послуг, смт Сосниця, вул. Освіти, 15 (приміщення колишнього відділу статистики);
– листом за адресою: Сосницька селищна рада, смт Сосниця, вул. Лесі Українки, 3, 16100 з позначкою «Бюджет участі»;
– електронною поштою на адресу [email protected] у вигляді відсканованого оригіналу документа за обов’язкової умови подачі паперової копії одним із двох вищезгаданих способів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджет участі Чернігова: хто претендує на бюджетні кошти (Відео)

Бюджет участі – це унікальна можливість для громади реалізовувати власні ініціативи покращення свого селища чи села за місцеві бюджетні кошти. Маєте соціально-важливі ідеї? Місцева влада готова їх реалізувати! Збирайте однодумців, створюйте власні проєкти та беріть участь у програмі «Громадський бюджет 2020». Новий простір для відпочинку молоді, безкоштовний WI-FI в парку, екологічна, музична, спортивна, туристична акція? Вирішувати саме вам!

Положення, інструкції, бланк заявки проєкту https://bit.ly/2JPTPMK

Інструкція з проєктної заяви https://bit.ly/2WHt6Hi

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button