Суспільство

У Срібнянській громаді долучилися до відзначення Дня української хустки

Працівники соціальної сфери, заклади освіти, культури, краєзнавчі музеї, клубні та бібліотечні заклади Срібнянської громади долучилися до відзначення Дня української хустки.
Про це йдеться на сайті громади.

Так, із нагоди Всесвітнього дня української хустки працівники, підопічні, відвідувачі Срібнянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а також заклади освіти та культури Срібнянської селищної ради разом з аматорами народного мистецтва долучилися до флешмобу #УкраїнськаХустка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ONUKA провела екскурсію для містян по своєму чернігівському будиночку

Водночас у краєзнавчому музеї, клубних і бібліотечних закладах відбулися виставки-інсталяції: «Незбагненне диво – українська хустка», «Хустка-чарівниця» «Українська хустка – символ краси та вроди». Проведені народознавчі вечори, засідання любительських об’єднань та клубів за інтересами: «Колоритні хустини з бабусиної скрині», «Мамина хустка – як пам’ять роду», «Берегине моя, українська хустко».

«Хочеться вірити, що хустка буде не лише модною деталлю на один день, а й предметом благоговіння перед одним із національних символів – оберегом», – пише Срібнянська селищна рада.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button