Суспільство

У Сухополов’янській громаді придбали сміттєвоз

Для потреб Сухополов’янської громади за кошти місцевого бюджету за 1,8 млн грн придбали новий сміттєвоз із заднім завантаженням марки АТ-4021 на шасі DAYUN CGC1120 (сміттєвоз-С). Сучасна спецтехніка призначена для механізованого завантаження, ущільнення, транспортування, а також механізованого розвантаження твердих побутових відходів (ТПВ) в місцях утилізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблему стихійних сміттєзвалищ вирішують у Сухополов’янській громаді

Сміття може завантажуватися з євроконтейнерів об’ємом 0,06 – 1,1 м за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в приймальний бункер сміттєвоза. Робота пресу механізму доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає її залежно від ситуації при навантаженні. Коефіцієнт ущільнення відходів досягає 7. Приймальний бункер сміттєвоза зварений роботом і відрізняється особливо міцною конструкцією за рахунок використання зносостійкого металу імпортного виробництва. Всі елементи системи розташовані поза завантажувального кузова, що запобігає забрудненню і забезпечує швидкий доступ при обслуговуванні і діагностиці. У базову комплектацію сміттєвоза входить підйомний механізм для підйому євроконтейнерів від 60 до 1100 л, а також камера заднього виду з монітором, встановлена в кабіні автомобіля.

Підприємство-виробник — ПП «Виробничо-комерційне підприємство «АЛЬФАТЕКС» м. Кременчук Полтавської області.

Придбання нового сміттєвоза допоможе налагодити ефективну систему поводження з твердими побутовими відходами, сприятиме покращенню санітарно-екологічного стану на території громади.

Сайт Сухополов’янської громади

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button