Суспільство

У супермаркетах Чернігова може з’явитися небезпечний чай

Небезпечний для здоров’я зелений чай імпортувала незареєстрована одеська фірма в обсязі майже 11 кг. Про це повідомила прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у відповіді на інформаційний запит журналіста УНН.

«Чай зелений імпортовано 24 липня 2017 року лише до міста Одеса компанією BANZAI – VSYO DLYA SUSHI в кількості 10,896 кг. За результатами проведених розслідувань, Головному управлінню Держпродспоживслужби в Одеській області не вдалося встановити місцезнаходження компанії, крім того, інформація про неї відсутня в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що розміщений на офіційному сайті Міністерства юстиції України», — йдеться у відповіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Гідросекрети» по-чернігівськи: як покращити якість води

За даними відомства, Держпродспоживслужба звернулася до Державної фіскальної служби України та Міністерства юстиції України із проханням встановити цей суб’єкт господарювання.

Також служба попередила регіональні відділи держветсанконтролю на державному кордоні та транспорті, а також головні управління Держпродспоживслужби в областях та м. Києві у разі надходження інформації про обіг зеленого чаю, експортованого Heushen&Schrouff, Oriental Foods Trading B.V.

Ще статті по темі

Back to top button