Суспільство

У трояндовому куточку Чернігова розквітли королеви квітів

Щороку на початку червня сад у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського перетворюється на справжнє трояндове царство. Ось і нині ця пора настала – в садку Михайла Коцюбинського почалося активне цвітіння троянд.

Здається, що сад палає від червоних бутонів цієї квітки. Також у саду троянди квітнуть іншими кольорами: жовті, кремові, помаранчеві, білі, лілові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів придбати омріяне авто з-за кордону, натомість втратив понад 100 тисяч гривень: на Чернігівщині розшукують шахраїв

«Троянда – беззаперечна королева квітів. Троянди вирощували у своєму садку і в родині письменника Михайла Коцюбинського. Мали вони різні сорти квітів. Нині ж у садку Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського – дуже багато різних сортів та видів троянд. Є високі та низькі кущові троянди, плетисті, піоноподібні… А кольорів скільки! Червоні, бордові, помаранчеві, жовті, білі, ніжно-рожеві, лілові… І саме зараз починається їхнє активне цвітіння. Тож якщо бажаєте помилуватися справжнім трояндовим царством, зробити нові красиві фото – ласкаво просимо до музею-заповідника М.Коцюбинського. Тут ви неодмінно знайдете багато красивих локацій із розквітлими трояндами, які не залишать вас байдужими!» – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Марія Коробко, вчений секретар Чернігівського літературно-меморіального музею-заповіднику Михайла Коцюбинського.

Спілкувалась Ірина Осташко

Фото надала Марія Коробко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button