Суспільство

У Варві побудували каналізаційну насосну станцію

Споруда знаходиться в центральній частині селища Варва. У розробці врахували перспективи розвитку мікрорайону та задоволення потреб жителів, зокрема — водовідведення. Побудували не лише вуличну систему водовідведення, а ще й каналізаційну насосну станцію для подальшого перекачування стічних вод мікрорайону в каналізаційну мережу міста.

Роботи виконані за підтримки Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації в межах виконання заходів Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки. За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища проведено будівництво підземної камери каналізаційної насосної станції з технологічним обладнанням, два колодязі із збірного залізобетону, каналізаційний напірний колектор з поліетиленових труб, переходи під автомобільними дорогами (відкритим способом), модульну будівлю насосної станції та енергопостачання каналізаційної насосної станції. На зазначені роботи виділено понад 529  тисяч гривень.

2017_11_10_eko_01

Виконання зазначених робіт дало змогу значно підвищити надійність роботи системи централізованого водовідведення та поліпшити умови життя мешканців мікрорайону.

Джерело: Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button