Суспільство

У вихідні у Чернігові встановлять дитячий рекорд зі створення алеї мильних бульбашок

Уже цієї суботи, 20 червня, на чернігівців і гостей міста очікує подія – відкриття культурно-просвітницького проєкту ChAC. Місце зустрічі: сквер ім.Б.Хмельницького.

Управління культури та туризму міської ради та Туристично-інформаційний центр підготували цікаві веселі та пізнавальні локації:

18.00 – лікарі, пожежники та поліцейські розповідатимуть про безпеку влітку;

19.00 – концертна програма, майстер-класи, виступи танцювальних колективів;

20.00 – встановлення дитячого рекорду міста легенд зі створення алеї мильних бульбашок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові започаткували власну Книгу рекордів і вже встановили перший

Цей та інші заходи проводяться в Чернігові на виконання розпорядження міського голови щодо реалізації культурологічних проєктів, яке він підписав 10 червня.

Культурно-просвітницький проєкт «ChAC» – виставки художників і фотографів, дитячі програми, робота сувенірної алеї, де виставлятимуться художні вироби виключно ручної роботи, публічні кінопокази, лекції, тренінги тощо проходитимуть на території скверу ім.Б.Хмельницького з 12 червня до 31 жовтня.

А культурологічний проєкт «Art Avenue» – виставки художників і майстрів міста, робота Малої міської сцени – з липня до жовтня.

На території Алеї Героїв на відвідувачів очікуватимуть проєкт «Літні музичні вечори», а також фестиваль «Зелена сцена», який цього року реалізовується в рамках Бюджету участі.

b7961df1e1bd6d0cc2eaf0400fe2ae5c-wmedium66

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button