Суспільство

Учениці з Чернігівщини призначили стипендію Кабінету Міністрів України

Наказом Міністерства освіти і науки України від 24 жовтня 2023 року №1298 призначено стипендії Кабінету Міністрів України переможцям Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2022/2023 навчального року. Від Чернігівської області стипендіатом Кабінету Міністрів України стала Тертична Юлія, учениця 11 класу Бахмацького ліцею №1.

Про це повідомляють у Бахмацькій міськраді. 

Стипендія буде виплачуватися протягом навчального року за рахунок коштів бюджету Бахмацької міської територіальної громади.

Дівчина має такі здобутки:

2021-2022 н.р. – Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

Диплом ІІ ступеня ІІ етапу ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

Диплом ІІ ступеня ІІ етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.

2022-2023 н.р. – Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, учасниця ІV етапу.

Диплом І ступеня ІІ етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

2023-2024 н.р. – Диплом І ступеня ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

Диплом І ступеня ІІ етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

Диплом І ступеня ІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.

«Щиро вітаємо юну бахмачанку та її батьків із відзнакою. Вітаємо з досягненнями наставницю Юлії – учителя української мови і літератури Бахмацького ліцею №1 Олесю Іванько. Нових успіхів вам», – йдеться в повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button