Суспільство

«Укрпошта» показала, який вигляд матиме нова різдвяна марка

«Укрпошта» оприлюднила результати голосування за найкращий ескіз до поштової марки «З Різдвом Христовим та Новим роком!».

Більшість з тих, кто брав участь у опитуванні, обрали ілюстрацію «Роз’єднані війною», повідомляється на сторінці «Укрпошти» у соціальній мережі Facebook.

Її намалювала Валерія Михайлова — 11-класниця з прифронтового Миколаєва. Ескіз вона готувала за кордоном, куди змушена була виїхати через постійні обстріли міста військами РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кримський міст на біс!»: символічна марка – вже у продажу в Чернігові

«Неспроста саме ця ілюстрація стала лідеркою онлайн-голосування. Нині мільйони тих, які несуть у собі біль розлуки з коханими. І мільйони тих, яким залишається лиш подумки обіймати їх крізь міста. І мільйони тих, які омріюють тихий та цілющий 2023-й рік для України й кожного з нас, а відтак повернення, сльози радості, зустрічі й довгі розмови», — відзначається у повідомленні.

Друге місце українці віддали ескізу з українським військовим та колядниками авторства заслуженого художника України Олександра Охапкіна. Третє — малюнку сім’ї, який створила Ірина Бабенко.

Марку планують випустити вже у грудні. Її хочуть доопрацювати згідно з пропозиціями учасників голосування. 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button