Суспільство

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 41 раз залучались до ліквідації надзвичайних подій (Фото)

Упродовж минулого тижня з 11 по 18 січня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 197 чоловік особового складу, 63 одиниці основної і спеціальної техніки.

Вогнеборці ліквідували 35 пожеж, 31 з яких виникла у житловому секторі громадян, 2 на об’єктах різних форм власності, 1 на транспорті та 1 інша. На жаль, 18 січня у с. Вертіївка Ніжинського району під час пожежі житлового будинку загинув 33-річний господар помешкання, а у с. Здрягівка Городнянського району на місці пожежі під час розборки конструкцій рятувальники виявили тіло жінки, особа якої встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ічні зі ставка підняли Mercedes-Benz

Крім того, фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 5 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів, які були виявлені у Козелецькому, Прилуцькому, Чернігівському та Менському районах. Знищено у встановленому порядку 15 вибухонебезпечних предметів, а саме: 4 артилерійські снаряди калібром 45, 76, 152 мм, 10 мінометних мін калібром 50, 82 мм та ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

Також, підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 15 разів брали участь у відкриванні дверей, відкачуванні води, вивільненні транспортних засобів зі складних ділянок доріг, наданні допомоги працівникам правоохоронних органів й екстреної медичної допомоги, а також забезпеченні пожежної та техногенної безпеки на місці ДТП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button