Суспільство

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 53 рази залучалися до ліквідації пожеж, надзвичайних подій і надання допомоги громадянам

Упродовж минулого тижня з 10 по 17 травня щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України в Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 190 чоловік особового складу та 66 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 37 пожеж, із яких дві виникли на об’єктах, 15 – у житловому секторі громадян, 1 – на транспорті, 16 – у природних екологічних система та 3 інші. На жаль, одна особа загинула, ще одна отримала травми. Під час гасіння пожеж врятовано троє людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському районі пожежа в будинку забрала життя господаря

12 травня у водоймі області потонула одна особа.

Фахівці групи піротехнічних робіт і підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення чотири рази залучалися до виконання завдань за призначенням. Загалом виявлено та знищено у встановленому порядку 10 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, зокрема, 9 артилерійських снарядів калібром 76, 85, 152 мм і ручну гранату Ф-1.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 11 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button