Суспільство

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 77 разів залучалися до ліквідації пожеж

Упродовж минулого тижня з 31 серпня по 7 вересня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 183 чоловіка особового складу та 56 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями врятовано одну особу та ліквідовано 58 пожеж, з яких 12 зареєстровано в житловому секторі громадян, 2 на транспорті, 2 інші, 40 на відкритих територіях та 2 на торфовищах. Площа, пройдена вогнем у природних екосистемах склала понад 55 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У гуртожитку в Десні сталася пожежа

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 5 разів залучалися до виконання завдань за призначенням. Знищено у встановленому порядку 21 вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни, зокрема 10 артилерійських снарядів калібром 45, 76, 152 мм, 10 мінометних мін калібром 50 і 82 мм та ручну гранату Ф-1.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 14 разів залучалися для надання допомоги громадянам та інших невідкладних робіт, а також виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button