Суспільство

Уряд скасував обмеження на кількість учасників масових заходів

Із сьогоднішнього дня, 16 червня, вся територія України знаходиться в оновленій «зеленій зоні». Сьогодні Уряд прийняв відповідне рішення. Це несе за собою ряд позитивних змін для сфери культури та гостинності, повідомляє на своїй сторінці у Facebook Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 1486 осіб

Тепер проведення масових заходів (культурних, розважальних, релігійних, рекламних тощо) в приміщеннях дозволяється з 100-відсотковим наповненням. Без обмеження дистанції між присутніми. Проте учасники та організатори заходів мають використовувати захисні маски або респіратори.

Якщо ж всі присутні мають негативні результати тесту на COVID-19, який зроблений не більше як за 72 години, чи документ повного курсу вакцинації, – обмеження вище не застосовуються.

«Ми на правильному шляху для поступового відновлення сфери і виводу її з кризи. Не зважайте. Купуйте квитки на концерти, майстер-класи, вистави та у кінотеатри. Галузь потребує цього, а ми з вами потребуємо емоцій та культурного наповнення», — зазначив Олександр Ткаченко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button