Суспільство

Водіїв Чернігівщини попереджають про ускладнення погодних умов

До уваги водіїв! Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає про погіршення погодних умов з 27 грудня, що можуть вплинути на обстановку на автошляхах. За прогнозами Чернігівського облгідрометцентру, впродовж 27-29 грудня очікується випадіння мокрого снігу та снігу з дощем, часом у подєнанні з коливаннями температур через нуль. За таких погодних умов зазвичай є висока ймовірність налипання мокрого снігу та утворення ожеледиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 20 листопада водіїв штрафуватимуть за перевезення дітей без автокрісел

На час негоди дорожнє господарство області знаходитиметься у режимі цілодобового чергування. Планується проведення робіт з обробки покриття протиожеледними матеріалами та розчистки.

Водіїв просять обов’язково враховувати погодні умови при плануванні поїздок! Особливо це стосується рейсових пасажирських автобусів. Перед виїздом для уточнення дорожньої обстановки перевізники можуть зв’язатися з черговим диспетчером Служби автодоріг.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області працює цілодобово гаряча лінія Служби автомобільних доріг у Чернігівській області за телефонами:

(0462) 661893 — зі стаціонарного;

0952714374 — з мобільного.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button