Суспільство

В адміністративних установах Чернігова створюються більш комфортні умови для мам з немовлятами

У Чернігові забезпечуються більш комфортні умови для мам з маленькими дітьми під час відвідування адміністративних установ. Відкидні сповивальні столики, які кріпляться до стіни, незабаром з’являться у комунальній установі «Туристичний інформаційний центр», управлінні адміністративних послуг Чернігівської міської ради, Новозаводській районній в м.Чернігові раді та комунальному підприємстві «Новозаводське» Чернігівської міської ради. Сьогодні, 5 березня, виконком Чернігівської міської ради затвердив технічне рішення, потрібне для передачі цього обладнання.

Як відомо, в Чернігові цього року також реалізується і проєкт-переможець Бюджету участі, який передбачає обладнання такими зручностями дитячих поліклінік. Сповивальні столики, про які сказано вище — не частина цього проєкту, але поширення і розвиток цієї ідеї.

02d1e23355c2b0713f3127140cc311c4-wmedium66

До речі, перші кроки з виконання згаданого проєкту Бюджету участі в Чернігові вже можна побачити. Нещодавно такі ж сповивальні столики, а також спеціальні сидіння для маленьких діток з’явилися у вбиральнях дитячої поліклініки №1. Вони потрібні, аби мама з маленькою дитиною могла скористатися цими приміщеннями без сторонньої допомоги. Обладнання спеціальне, виготовлене з антибактеріального пластику. Воно має паски безпеки і дає змогу безпечно розмістити дитину на короткий час у сидячому або горизонтальному положенні, в залежності від її віку. Незабаром такі ж сповивальні столики та сидіння з’являться й у дитячій поліклініці №2.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button