Суспільство

В Булахівській школі відремонтували опалювальну систему (Фото)

Осінь для Булахівської філії І-ІІ ступенів Козелецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 виявилася нелегкою. Причиною неприємностей став вихід з ладу опалювального котла, який  вже давно морально застарів і вичерпав свій ресурс. Керівництво Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Козелецької селищної ради відреагувало миттєво, направивши працівників господарської групи для екстреного втручання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварію на газопроводі в Бахмачі ліквідовано

Оцінивши ситуацію на місці, було з’ясовано, що потребує заміни не лише котел, а й насосна група системи опалення навчального закладу. Але, як кажуть в народі, де тонко, там і рветься. Під час ремонтних робіт із заміни котла та насосної групи стався порив тепломережі.

Опалювальні системи в сільських навчальних закладах досить старі та й, мабуть, ніколи не замінювалися чи промивалися, — розповідає начальник господарчої групи управління ОКСМС Козелецької селищної ради Володимир Ліскович. — Максимум – ремонтувалися при аваріях. То ж і не дивно, що довелося замінити аж 45 метрів труб тепломереж в Булахівській філії. Завдяки злагодженій роботі з селищною радою та КП «Козелецьводоканал» ми в найкоротші строки провели заміну значної частини теплотраси.

Сайт Козелецької селищної ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button