Суспільство

В Ічні прощалися з поліцейським Русланом Бліновим, який загинув у ДТП

19 вересня в Ічні відбулася церемонія прощання зі старшим лейтенантом поліції, інспектором відділу реагування патрульної поліції Прилуцького РВП ГУНП у Чернігівській області Русланом Бліновим. Поліцейський трагічно загинув 17 вересня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди під час виконання службових обов’язків.

Про це повідомляє Ічнянська міська рада.

Руслану було 37 років. Він народився 30 вересня 1986 року в Ічні. У 2004 році закінчив місцеву середню школу №1. Потім розпочав свою трудову діяльність: майже рік працював на Ічнянському заводі сухого молока та масла, ще стільки ж часу – в ПрАТ «Комунтранс» у Броварах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На прикордонні Чернігівщині окупанти скинули вибухівку з дрона на фермерську автівку

У Національній поліції України свою службу Руслан Блінов розпочав у лютому 2019 року. Був наполегливим і невтомним, професіоналом своєї справи, справжнім відповідальним офіцером та порядною людиною й товаришем, таким і залишиться в пам’яті колег, зазначив заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, капітан поліції Олександр Задорожний.

Добрими слова згадувала про свого старанного учня й класний керівник Тетяна Ярмош. Про те, що Руслан мріяв зустріти хорошу дівчину й одружитися. Бажане здійснилася, й щаслива родина будувала плани на життя. Але все змінилося в один день…

Сім’я втратила найцінніше – свого сина, брата, чоловіка та батька, без турботи якого тепер ростиме його маленький синочок.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button