Суспільство

В обласній психоневрологічній лікарні новий керівник

Від сьогодні обов’язки генерального директора Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні виконує Сергій Лебедєв – до призначення керівника закладу в установленому порядку. Мається на увазі розгляд цього питання на найближчій сесії обласної ради.

Нового очільника закладу представила заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк.

«Впевнена, що Сергій Олександрович на своїй посаді принесе нові цілі, нові стимули у роботі всього колективу, який демонструє справжній героїзм з початку повномасштабної війни, – звернулася до зібрання Жанна Шерстюк, додавши, що Управління охорони здоров’я ОВА, як і сама обласна військова адміністрація та обласна рада, завжди відкриті для співпраці: – Спільно шукатимемо рішення, обиратимемо шляхи для підсилення спроможності закладу та підтримки колективу».

Зі свого боку, Сергій Лебедєв подякував за довіру, а колегам – за професіоналізм.

«Дуже багато викликів, дуже багато складнощів. Але будемо працювати, будемо знаходити спільну мову з усіма сторонами. Єдине, що можу сказати точно, – намагатимуся працювати на благо народу України. Єдине, що можу сказати впевнено, – наш заклад надзвичайно потужний фахово», – сказав в.о. гендиректора, адже у колективі – не нова людина.

Так, майже вся трудова діяльність Сергія Лебедєва пов’язана з психоневрологічною лікарнею. Тут він працював на різних посадах – від лікаря-психіатра до медичного директора. Родом з міста Сватове Луганської області.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Ще статті по темі

Back to top button