Суспільство

В області посилюють контроль за приватними закладами соціальної підтримки

Трагедія у Харкові, яка сталась у реабілітаційному центрі-госпісі «Золотий час», відлунюється в усіх куточках України.

В області створено робочу групу, до складу якої увійшли представники Головного управління Національної поліції області, Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області та Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністерська перевірка: очільник МОЗ виявив порушення на ринку Чернігова та проінспектував медзаклади міста (Відео)

Оскільки не всі приватні заклади, де перебувають літні люди, нарко- та алкозалежні, особи з обмеженими можливостями пересування, зареєстровані в області як надавачі соціальних послуг, ведеться робота з їх виявлення.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації збирає інформацію про соціальні заклади з цілодобовим перебуванням людей соціально вразливих категорій, розміщені на території області. Узагальнена інформація надсилається до Головного Управління національної поліції для здійснення державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту.

Водночас Головне Управління національної поліції в області просить громадян повідомляти адреси приватних установ, де перебувають діти, літні та хворі люди за телефоном 102.

За інформацією Департаменту соціального захисту

населення Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button