Суспільство

В одному з мікрорайонів Чернігова потруїли котів

Жителі одного з будинків по вулиці Захисників України звернули увагу, що в їхньому дворі почали зникати коти. Пізніше з’ясувалося, що тварин хтось труїть.

На сполох забила жителька цього дому та військовослужбовець Ольга Сіліна, яка разом із сусідкою-пенсіонеркою найбільше опікувалась цими котами. Остання нещодавно навіть носила найстаршу кішку, яка єдина залишилася живою, на стерилізацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові може з’явитися цвинтар для хатніх улюбленців

Про смерть тварин жінці повідомила ця ж сусідка. А чоловік, який живе з нею в одному будинку, розповів пані Ользі, як нещодавно знайшов мертвим одного з котів біля свого підвалу.

Усі, хто доглядав за тваринами, підозрюють, що людина, яка імовірно отруїла їхніх підопічних, живе в тій же багатоповерхівці. Проте наразі знайти того, хто скривдив чотирилапих, не можуть.

До того ж пані Ольга розповідає, що раніше в їхньому дворі жило багато котів. Проте всіх тварин хтось вивів. Залишилися тільки чотири, троє з них нещодавно і пропали.

Ольга Сіліна каже, що дуже любила цих кішок. Вона згадує, що, коли їй довелося лягти на лікування до госпіталю, то котами опікувалася вся її родина. Мати варила чотирилапим кашу, а діти ходили та годували.

«Ми дбали про них усім будинком. Годували, доглядали, гралися з ними. Вони вже як бачили мене, то бігли слідом, як каченята. Я їм завжди купувала корм, вони дуже любили їсти курячі крильця», – каже чернігівка.

Тепер вона боїться, щоб кривдник не вбив найстаршу кішку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button