Суспільство

В Остерській ОТГ розвивають медичну та соціальну сфери

*Актуально

Депутати фракції «Наш край» в Остерській об’єднаній територіальній громаді підтримали розвиток медичної і соціальної сфер. Про це повідомив депутат від партії «Наш край» Остерської міської ради Роман Самодєлок.

За його словами, депутати підтримали фінансування ФАПів Бірківського та Біликівського старостинських округів, а також ФАПу в с. Поліське. Роман Самодєлок наголосив, що для жителів сіл робота фельдшерських пунктів є надзвичайно важливою та необхідною, тому з міського бюджету передбачені кошти на утримання сільських ФАПів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» проти закриття поштових відділень у селах

Також депутати затвердили зміни до Програми розвитку та удосконалення організації харчування в закладах середньої освіти Остерської ОТГ; створили службу у справах дітей; затвердили список жителів громади, яким через складні життєві обставини виділена матеріальна допомога.

Депутат від «Нашого краю» наголосив, що серед значимих питань сесія Остерської міськради схвалила перелік проектів, які будуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ 2018 року. Одним із таких проектів є ремонт автодороги в селі Жуківщина.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button