Суспільство

В темний час доби на Чернігівщині побільшає поліцейських

Рішенням начальника поліції області Володимира Нідзельського в Чернігові та населених пунктах області з настанням темного часу доби заступають на службу додаткові піші та автомобільні наряди поліції. Правопорядок і безпеку на Чернігівщини також забезпечують спільні патрулі поліції з військовими, нацгвардійцями та добровольцями.

– Поліцейську присутність збільшено для того, щоб громадяни почувалися в безпеці на вулицях в темний час доби. Я особисто виходжу на патрулювання разом з колегами, тому знаю які саме райони потребують підвищеної уваги з боку поліції, – говорить начальник ГУНП у Чернігівській області Володимир Нідзельський. – Загалом, в області ми збільшили кількість піших нарядів до 80-ти, також запрацювали додаткові групи реагування патрульної поліції, групи швидкого реагування, слідчо-оперативні групи, управління поліції охорони. На патрулювання місцевості в темний час доби також виходять дільничні офіцери поліції. Працюють спільні наряди поліції з військовими, нацгвардійцями, представниками добровольчих формувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднені графіки відключення світла на Чернігівщині

Посилене патрулювання та безпекові заходи триватимуть на Чернігівщини протягом усього періоду ускладнення енергетичної ситуації. Кількість нарядів поліції на територіях обслуговування зростатиме.

Додаткові наряди поліції сприятимуть створенню безпекового середовища для населення, дозволять ефективно здійснювати заходи для попередження вуличної злочинності. Крім того, під час патрулювання поліція проводить профілактичну роботу з населенням, нагадує водіям та пішоходам основні правила безпеки у темний час доби.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button