Суспільство

Вчительку музики з Семенівки цькують через турботу про бездомних тварин: продовження історії

Наприкінці 2023 року ми розповідали про Любов Макаренко, вчительку музики з прикордонної Семенівки з великим і чуйним серцем, яка не може залишатися осторонь страждань бездомних тварин. Про них вона піклується з 2016 року: підгодовує, лікує, стерилізує, знаходить песикам і котикам нові родини.

Певна річ, що й удома в пані Любові живуть котики й собачки. Через це, а також через небайдужість до тварин у Любові Макаренко склалися непрості стосунки з сусідами, які не просто не розуміють її небайдужості, а взагалі влаштували на неї цькування та написали заяви до поліції. Саме така ситуація змусила звернутися пані Любов до редакції ЧЕЛАЙН.

Після виходу публікації минуло два місяці. Тож вирішили поцікавитися, яка ситуація нині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові жінка захворіла на кір

«Після медійного розголосу та того, як начальник поліції сказав, що в моїх діях нічого кримінального нема, наразі мовчать усі, притихли, ніхто мене не зачіпає. Дякую вам велике за підтримку.

Але ситуація така, що тварин більшає, бо люди виїжджають із населеного пункту, просять забрати тварин. Одну собачку забрала, ще одна нещасна бігає, треба на перетримку взяти. Працюю в цьому напрямку, ніхто мене не зупинить.

Дільнична викликала, я їй свій погляд на проблему виклала. Всі все розуміють. Там у тій заяві, яку на мене написали, – суцільна нісенітниця, але ж є і лікарі, сусіди, які попідписувались.

Якби ж я була не сама, а хоч би втрьох, було б простіше відбиватися, а так на одну напали гуртом і клюють. Поки що мовчать, усе спокійно. Дякую вам ще раз», – зазначає Любов Макаренко.

ЧЕЛАЙН продовжить тримати руку на пульсі ситуації, повідомлятимемо вам про перебіг розвитку подій.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button