Суспільство

Вдовенко відхрестився від діагнозу Чепурного

Коментуючи урочистості з приводу Дня Незалежності, громадський діяч Василь Чепурний на своїй сторінці в Facebook написав, що ледь закінчив свій виступ, бо в нього різко заболіла шия.

«Погано стало також голові обласної ради Ігорю Вдовенку, а для колишнього заступника голови ОДА викликали «швидку». Що це було?», – йдеться в пості.

Одна з чернігівських журналісток під постом залишила запитання: «А для кого викликали «швидку»? Звісно, якщо можете назвати. Бо часом так буває, що й промовчиш». Але запитання залишилось без відповіді.

Тим часом Ігор Вдовенко відповів щотижневику «Віснику Ч», що він зле не почувався. Щоправда, багато людей звернули увагу, що він дійсно покинув захід.

«Погано мені не було. На той час Валерію Петровичу (голові ОДА Валерію Кулічу. – Авт.) треба було залишитись, бо це виконавча влада, а у мене було інше завдання, тому я пішов. Якщо Чепурний написав, що мені стало зле, хай якось це підтвердить», – сказав голова облради. Ось тільки він не пояснив, яке саме завдання в нього було.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button