Суспільство

Велосипеди за 8 тисяч допоможуть у боротьбі зі злочинністю

Муніципальні поліцейські обзавелися новим транспортом. Керівник комунального підприємства Віталій Хрустицький розповів, що чотири велосипеди придбали за вісім тисяч гривень кожен. Їх продають у магазині «Велоспорт».

Тепер у місті курсують два патрулі по двоє працівників комунального підприємства. Розроблено лише два маршрути. Обидва в центрі.

«Працівники муніципальної поліції їздять центром міста, – розповідає керівник Віталій Хрустицький. – Хлопці їздитимуть по садочках і школах. У місцях скупчення молоді. Це і за супермаркетом «Симпатик», і в інших місцях»

Поки що велопатруль виїздив на маршрути лише кілька разів. Керівник запевняє, що патрулюванню завадила холодна погода. А щойно потеплішає — велоекіпажі їздитимуть у дві зміни. З 9:00 і до 15:00 та з 15:00 до 21:00. Віталій Хрустицький розповів, що охоче збільшив би кількість велопатрулів, однак запевняє, що його працівники аж надто зайняті, тож виділити ще кілька осіб просто не може.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Прямо как в американском сериале! Представляю себе, как они будут вечером в конце смены с них слезать раскорячившись:-)

Back to top button