Суспільство

Вибираємо ідеальну маску для волосся

Маска для волосся – це чудовий засіб, який має ефективну дію та допомагає відновити вигляд локонів досить швидко. Завдяки активній формулі маски ви можете оживити локони в домашніх умовах та надати їм вигляду неначе після відвідування салону. Навіть після однієї процедури ваше волосся стане блискучим, шовковистим та буде легко піддаватися укладці.

У чому перевага використання масок для волосся?

Маски для волосся мають високу концентрацію корисних речовин, які проникають крізь оболонку локонів та активно їх живлять. Саме тому такі доглядові засоби суттєво зволожують пасма, покращують їхню структуру, покращують ріст волосся та реанімують кінчики.

Також активне використання масок для волосся дозволяє зміцнити структуру локонів та додати їм об’єму. Додатково, маски для волосся сприяють нормалізації функції сальних залоз, та відновлюють шкіру голови. Якщо порівнювати із використання кондиціонерів чи бальзамів, то маски дають інтенсивніший результат та стійкіший. Наприклад, маска для волосся chi надає комплексний ефект та гарантує чудове відновлення структури локонів.

Огляд найпоширеніших видів масок

Загалом маски можна класифікувати за принципом дії. Зокрема варто виділити зволожувальні засоби, що призначені для зволоження ламкого та сухого волосся. У складі таких масок містяться такі компоненти як гліцерин, пантенол та алое вера. Також варто виділити наступні види:

  • Для живлення. Ці маски підходять для живлення локонів та надання їм блиску, в основі їхнього складу вітаміни, білки та олії.
  • Для відновлення. Основною метою такого засобу є відновити структуру пошкоджених локонів. Як правило у складі таких масок міститься велика кількість протеїнів, амінокислот, кератину.
  • Для очищення. Такі засоби чудово видаляють бруд, відкладений на волоссі та шкірі голови. У складі таких масок, як правило велика кількість глини, вугілля та яблучного оцту.

Також є маски призначені для лікування волосся від випадіння волосся. Вони будуть зміцнювати локони, та запобігатимуть їх випадінню. Досягнути лікувального ефекту можна завдяки наявності у складі кофеїну, ніацинаміду та біотину.

Замовити якісні маски для волосся різного принципу дії можна в інтернет-магазині Lady-Shop.com.ua, де представлено великий вибір засобів. Тут ви знайдете найкращі маски від американського бренду CHI, що гарантуватимуть бажаний результат досить швидко.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button