Суспільство

Від психології до класики: новий очільник «Будинку книги» розказав, що читає

Днями міський голова Чернігова Владислав Атрошенко призначив на посаду очільника комунального підприємства «Будинок книги» колишнього керівника КП «Зеленбуд» Артема Стаха.

Стах розказав у коментарі ЧЕline, що Тетяна Корма, яка останні кілька років очолювала «Будинок книги», пішла у приватний сектор.

«Міський голова вирішив, що я в змозі очолити цей напрям. Він мені запропонував і я відповів: «Ви – керівник, я з Вами в команді і Вам видніше, де я зараз потрібен. Там я і готовий працювати», – пояснив він.

На посаді керівника КП «Будинок книги» Артем Стах планує підтримувати планку, встановлену попередньою директоркою.

«У неї дуже гарні і фінансові результати діяльності, за останні роки «Будинок книги» тримається в тренді. Треба «не просісти» в цьому напрямі. Плюс – треба розвивати напрям торгівлі з усіма міськими підприємствами й організаціями щодо канцтоварів і спецлітератури. Далі планую брати участь у тендерах щодо закупівлі літератури різними закладами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У КП «Зеленбуд» – новий керівник

У мене ще є кілька цікавих ідей щодо розвитку КП «Будинок книги», але спершу я маю обговорити це з міським головою, а далі, якщо буде на то його благословення і підтримка, озвучу ці ідеї у ЗМІ», – поділився планами Стах.

Також новий очільник «Будинку книги» розказав, які книжки читає сам.

«Останнім часом я більше читав книги з психології, а взагалі це і твори Джека Лондона, класика, художня література, зарубіжні автори. Пушкін, Лермонтов – за програмою. Достоєвський також, я люблю світову класику.

Найулюбленіша книга – Віктора Франкла «Сказати життю «Так!»». Книгу «Майстер і Маргарита» перечитував кілька разів у різному віці і щоразу вона сприймається по-різному.

Взагалі я завжди з літературою по життю, ось торік перечитував майже все зібрання Івана Єфремова», – наголосив Артем Стах.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button