Суспільство

Від сьогодні можна придбати побачення з відомими чернігівцями

Від сьогодні, 28 лютого, стартує благодійний аукціон «Купи зустріч», який організовує Чернігівський осередок Всеукраїнської молодіжної організації «ФРІ».

Нагадаємо, реєстрація учасників тривала майже місяць. Свої кандидатури міг запропонувати будь-хто. Їх побачити можна в офіційній групі благодійного аукціону в соцмережах.

«Зауважуємо, що ви купуєте не людину, а можливість зустрітися з нею, гарно провести час із тим, хто привернув вашу увагу. Зібрані кошти підуть на допомогу в лікуванні онкохворим діткам із Чернігівського онкоблоку. Ми отримали дуже багато анкет, серед них є відомі чернігівці», — розповідає Серафима Молчанова, голова Чернігівського осередку Всеукраїнської молодіжної організації «ФРІ». 

Основною метою Аукціону зустрічей  є допомога діткам із чернігівського онкоблоку. Кожен охочий може взяти участь у благодійній місії чернігівської молоді і таким чином допомогти дітками, які мають онкологічні захворювання.

За словами організаторів, ті, хто не має часу на благодійне побачення, може зробити благодійний внесок без участі в аукціоні протягом усього заходу, переказавши кошти на рахунок організації.

До речі, в аукціоні зареєструвалися також фіналісти багатьох талант-шоу – театри тіней – FIREFLIES і VERBA.

Викуп лотів триватиме до 6 березня.

Ще статті по темі

Back to top button