Суспільство

Відкриття пляжного сезону у Чернігові відбудеться 6 червня

Офіційне відкриття міського пляжу «Золотий берег» цього року заплановане на 6 червня. Воно буде хоч і не таким масовим як завжди, але й не буденним, з цікавинками та приємностями для відвідувачів.

Зараз пляж активно готують до відкриття. Зараз робітники підфарбовують конструкції, підприємці готують до роботи фудзону та завозять продукти. Як розповів Микола Гоголь — керівник КП «Паркування та ринок», яке опікується пляжем – пісок цього року додатково завозити не будуть, він у хорошому стані і його достатньо. Ріка обміліла, тому зона піщаної коси стала ще більшою. З новинок цього сезону – наприклад, нове і більш зручне огородження місця для купання малечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли в Чернігові стартує пляжний сезон-2019

Як і минулого року, при в’їзді на пляж стоятиме електрокар для людей з інвалідністю.

До самого пляжу курсуватиме автобус маршруту №15.

Також Микола Гоголь розповів, через що в цьому році довелося кронувати великі верби вздовж межі піщаної коси. Дерева поважного віку стали небезпечними при вітрі. Від одного з них дуже велика гілка відламалася і впала, пошкодивши дві металеві  кабінки для переодівання і лавку. Щоб не ризикувати життям відпочиваючих, дерева підрізали. Розрахунок на те, що верби обростуть новими гілками і будуть радувати око й давати тінь ще багато років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button