Суспільство

Відомі чернігівці розповіли, чого очікують від 2022 року

Кінець року – це традиційний період для підбиття підсумків і побудови планів на майбутнє. Адже всі ми віримо і хочемо, щоб новий рік був успішнішим і щасливішим за попередній. А чого очікують від нового року відомі чернігівці та до чого прагнуть?

Сергій Бутко

Сергій Бутко, представник Українського інституту національної пам’яті в Чернігівській області, 

Від нового, 2022 року, очікую успіхів в реалізації української державної політики національної пам’яті, як однієї з засад майбутньої перемоги у відбитті російської агресії, європейського розвитку нашої країни — суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової держави. І, звичайно, щоб усе було добре у мене та моєї родини. Всім бажаю того ж самого, щоб 2022 рік був для співвітчизників добрий та успішний!

Сергій Гривко

Сергій Гривко, народний депутат

Очікую просту банальщину — стабільності, розвитку і підкорення нових вершин !

Сергій Павленко

Сергій Павленко, журналіст, публіцист, історик-мазепознавець, краєзнавець

Передусім, аби ця загрозлива  ковідна небезпека нарешті перестала турбувати людство та Україну. Хочеться також стабільності, миру у нашій державі, аби наші московські сусіди перестали лякати українців війною. На 2022 рік у мене багато особистих творчих планів — закінчити насамперед рукопис великої книги про добу Гетьманщини, почати писати ще одну — з назвою «Батуринський ключ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громади Чернігівщини в очікуванні поліцейських офіцерів

Іван Дементов

Іван Дементов, депутат Чернігівської обласної ради  

Насамперед я чекаю від нового року закінчення пандемії COVID-19. І дуже хочеться, щоб у нашій країні настав мир.

Микола Торбєєв

Микола Торбєєв, заступник голови Ради адвокатів Чернігівської області

Радощів, успіху та натхнення.

Олександр Гашпар

Олександр Гашпар, громадський активіст

Особисто я далекоглядних планів на наступний рік не будую, але як завжди хочеться, щоб наступний рік видався кращим за попередній. Якщо казати про глобальне, то головне, аби не справдились прогнози західних журналістів стосовно нападу північного сусіда — агресора на Україну. Щоб нормалізувалася епідемічна ситуація із захворюваністю на ковід в Україні і люди почали б усвідомлювати корисність вакцинації. Хотілось би, щоб покращився рівень життя в країни, зокрема щоб доходи громадян росли швидше за ціни на продукти, предмети вжитку і енергоносії. А особисто я дуже давно не був на морі і хотів би наступного року вирватися хоча б на пару днів на узбережжя Чорного моря.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button