СпортСуспільство

Відомий чернігівський біатлоніст одружується з зіркою швейцарського спорту

Чернігівський спортсмен Сергій Семенов, біатлоніст збірної України, освідчився швейцарці Аїті Гаспарін.

Аїта Гаспарін – біатлоністка збірної Швейцарії розповіла, що хоче взяти прізвище українця Сергія Семенова після весілля.

2020-08-21_094721

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлоністи Чернігова завоювали «срібло» на Кубку світу

«Я хотіла б мати з ним одне прізвище. Але ми розуміємо, що для швейцарського біатлону важливо залишатися з дівочим. Ми – три сестри Гаспарін. Тому, можливо, ми зробимо так, що для всього, що стосується спорту, я залишуся Гаспарін. Але в майбутньому планую бути Семеновою.

Ми ще не вирішили на сто відсотків, де житимемо після весілля. Але, швидше за все, поїдемо до Швейцарії. Сергію подобається, що тут є гори і сніг. Для мене важливо, що в Швейцарії живе моя сім’я. Вивчення мови теж легше дається Сергію, тому йому буде простіше адаптуватися до життя в Швейцарії, ніж мені до України.

Ми плануємо зробити весілля після Олімпіади. Зараз ми не хочемо ризикувати через епідеміологічну ситуацію в світі. Рухати святкування на наступне літо теж не будемо, тому що туди зараз перенесуть весілля багато інших. Тому вирішили дочекатися 2022 року. Швидше за все, відзначатимемо двічі: в Україні і в Швейцарії.

Сестра Селіна одружена з росіянином, Еліза – в стосунках із чехом, а я вибрала українця. Тобто у всіх другі половинки зі східної Європи. Але тут немає закономірності, це просто величезний збіг обставин», – пояснила Гаспарін.

2020-08-21_094157

Джерело: sport.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button