Суспільство

Відомий претендент на посаду голови Чернігівської РДА

Як ми вже повідомляли, на початку грудня президент звільнив своїм розпорядженням Віктора Коржа з посади голови Чернігівської райдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнено голову Чернігівської РДА

Новим очільником Чернігівського району може стати Анатолій Кругол. Ця інформація з’явилася в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Довідка:

Анатолій Кругол народився 8 листопада 1971 року в с. Шестовиця Чернігівського району.

У 1993 році закінчив Український державний аграрний університет за спеціальністю економіка та управління в галузях агропромислового комплексу, за фахом економіст-організатор сільськогосподарського виробництва. У 2004 році — Київський національний економічний університет за спеціальністю «Державна служба», за фахом магістр із державної служби.

Трудову діяльність розпочав державним податковим інспектором Чернігівської районної державної податкової інспекції. З жовтня 1995 року — завідуючий відділом субсидій, а з вересня 2001 року — начальник фінансового управління Чернігівської райдержадміністрації. З жовтня 2007 року працював начальником управління фінансів невиробничої сфери Головного фінансового управління, а з березня 2008 року — заступником начальника Головного фінансового управління Чернігівської обласної державної адміністрації.

За інформацією сайту «Монітор чернігівський», був у Партії регіонів.

Останнім часом працював на посаді першого заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button