Суспільство

Відомо, коли відбудеться наступна сесія Чернігівської міської ради

Сорок дев’ята сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання відбудеться 24 грудня 2019 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7). Розпордження про її скликання чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав 12 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недопущення дерибану комунального майна і «земля – народу»: позачергова сесія облради

На розгляд сесії виносяться питання:

1. Про результати діяльності Чернігівської місцевої прокуратури.

2. Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції.

3. Про Порядок виявлення, обстеження та вжиття відповідних заходів щодо усунення дефектів технічного стану багатоквартирних жилих будинків у місті Чернігові у новій редакції.

4. Про внесення змін до міської комплексної цільової програми «Місто Чернігів – дружнє до сім’ї та дітей» на 2019-2023 роки.

5. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду.

6. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної інфраструктури.

7. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2020 році.

8. Про затвердження назви провулка міста.

9. Про внесення доповнення до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

10. Про затвердження Положення про управління капітального будівництва Чернігівської міської ради у новій редакції.

11. Про орієнтовний план роботи міської ради на 2020 рік.

12. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2020 рік.

13. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 29 листопада 2018 року № 36/VII-33 “Про міський бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№ 38/VII-6, № 39/VII-14, № 40/VII-8, № 41/VII-10, № 42/VII-15, № 43/VII-8, № 44/VII-17, № 46/VII-19, № 48/VII-21).

14. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 листопада 2019 року , № 48/VII-25 “Про міський бюджет на 2020 рік”.

15. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, для ведення особистого селянського господарства та для будівництва індивідуальних гаражів.

16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва та для будівництва індивідуальних гаражів.

17. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

19. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

20. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

21. Про визначення переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами.

22. Про депутатські запити.

23. Різне.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button