Суспільство

Відтискаються і збирають гроші на ЗСУ: цікавий челендж у Корюківці

Цікавий движ #ЖМУзаЗСУ відбувається в Корюківці. Він спрямований водночас на зміцнення здоров’я та на допомогу ЗСУ.

«Суть у тому, щоб привернути увагу до свята Дня Збройних Сил України, що припадає на 6 грудня, і до здорового способу життя. Це моя дружина запропонувала, вона активно займається спортом. І челендж почався із її невеличкого відеоролика. Суть у тому, що людина жертвує 100 грн, а за бажання може й більше. А потім записує свої відтискання на відео. Там немає ліміту, що 10 разів відтиснутися, що 100. Можна від підлоги відтиснутися чи штангу підняти – це теж відтискання», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Володимир Онищук, директор Корюківського молодіжного центру «КУБ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські книжки допоможуть українським військовим краще бачити ворога в темряві: модна ініціатива в Корюківці

Він каже, що водночас було бажання підбадьорити і згуртувати людей, причому, за його словами, прагнули це зробити якось цікаво й оригінально.

«Нині звичайний заклик, що давайте підтримаємо військових і пожертвуємо кошти, не завжди знаходить відгук. У багатьох насправді немає можливості, бо доходи зменшилися, а попереду важка зима. Але хоч би як було сутужно, людям все одно хочеться робити хороші справи, та ще й зміцнюючи своє здоров’я.

Дружина вже передала челендж іншим людям. Одна фітнес-тренерка готується. Є люди, які вже записали свої відео. Так само інші готуються. Думаю, ближче до 6 грудня буде більше охочих відгукнутися на таку ініціативу», – розповів Володимир Онищук.

Збір коштів відбувається на картку корюківських волонтерів, які допомагають ЗСУ. Зокрема нині відбувається збір коштів на пристрій нічного бачення.

«Залишилося 10-15 тисяч гривень зібрати. То ось до цієї справи і долучаться учасники челендж», – повідомив директор Корюківського молодіжного центру «КУБ».

Організатори челенджу нагадують прості умови:

— перерахуй від 100 грн на ЗСУ (Приват 4149499374526927 Корюківка. Допомога ЗСУ);

— зніми відео, як ти відтискаєшся за ЗСУ;

— надішли його на номер Telegram 0977745815;

— передай естафету двом своїм друзям!

Усі надіслані відео будуть розміщені на сторінці МЦ «КУБ»! Учасник, відео якого набере найбільшу кількість лайків, отримає 6 грудня цінний подарунок!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button