Суспільство

Військові випробувачі відзначили день частини (Фото)

В Чернігові військовослужбовці Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки відзначили 89-річницю з дня створення своєї частини. Вже восьмий рік після виходу з анексованого Криму фахівці Інституту випробовують озброєння та військову техніку, що надходить у війська на чернігівській землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як військові будували «Міст Леонардо да Вінчі» та грали в рольові ігри (Фото)

«У нас вже побудована організаційно-штатна структура, яка спроможна на високому фаховому рівні проводити дослідження та виконувати складні завдання. Хочу подякувати вам за потужний внесок у розвиток науки і ефективне використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологій. В цей урочистий день хочу висловити слова вдячності всім військовослужбовцям та працівникам Інституту за терпіння і витримку, які ви проявляєте під час виконання поставлених завдань», — зазначив  у вітальному слові начальник Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки, доктор технічних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, академік Академії технологічних наук України полковник Володимир Башинський.

В урочистій обстановці кращі військовослужбовці були нагороджені відзнаками, грамотами та подяками вищого військового керівництва, органів місцевої влади тощо.

Наостанок музичні колективи міста і області подарували військовим святковий концерт.

Ігор Березинський,

спеціальний кореспондент Інформагентства МО України АрміяInform

Фото автора

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button