Суспільство

Військовослужбовці навчального центру Державної спеціальної служби транспорту відзначили день частини (Фото)

Свято з відзначення дня частини розпочалося на плацу навчального центру. В ході урочистих зборів до військовослужбовців з вітальними словами звернулися голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-лейтенант Володимир Кравченко, начальник головного штабу Державної спеціальної служби транспорту генерал-майор Сергій Затолокін, представники місцевих органів влади та самоврядування, командири військових частин гарнізону, ветерани військової служби, учасники бойових дій та інші рочесні гості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський полк зв’язку відзначив річницю створення

За зразкове виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, бездоганну службу та з нагоди дня частини 8 навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту Ігор Вдовенко вручив почесні грамоти обласної ради з нагрудними знаками командиру навчального батальйону підполковнику Миколі Богомазу та командиру шляхо-відновлювального батальйону підполковнику Денису Ігунову.

Також багатьох військовослужбовців і ветеранів військової частини було нагороджено цінними подарунками, почесними відзнаками, грамотами та подяками.

Святкового настрою присутнім додавали марші, пісні та музичні композиції у виконанні військового оркестру центру та солістів.

Також для учасників урочистостей була проведена виставка військової техніки, а на завершення відбувся святковий концерт.

Ще статті по темі

Back to top button