Суспільство

Вікна WDS: доступно — не означає погано

Понад десять років на ринку існує український виробник «Міропласт», який подарував українцям якісні вікна WDS. Профіль зарекомендував себе як надійний, теплоізоляційний, доступний. При цьому всі профільні системи перед надходженням у продаж проходять багаторазове лабораторне тестування. Металопластикові вікна WDS https://vikna.ua/brands/wds/ відповідають встановленим міжнародним стандартам якості, що підтверджується сертифікатом УкрСЕПРО.

Види систем WDS

Завод «Міропласт» пропонує споживачам чотири види профільних систем. Кожна з них має свої технічні характеристики і вартість.

  • WDS 400. Бюджетний варіант системи. Має чотири камери і ряд оптимальних якостей. Класичне вікно з профілю WDS 400 має ширину 60 мм. Товщина склопакета може досягати 32 мм. Вікно має відмінну шумоізоляцію і підвищену герметичність за рахунок використання якісного ущільнювача. Профіль П-образно армований сталлю, що підвищує його жорсткість. Вікна WDS 400 використовують для скління квартир, лоджій і балконів у панельних будинках. За бажанням замовника можна встановлювати протизламну фурнітуру.
  • WDS 500. Система має п’ять камер і енергозберігаюче скло. Товщина профілю складає 70 см, а глибина камери може досягати 40 мм. За рахунок цього вікно має високі тепло- і звукоізоляційні характеристики. Найчастіше вікна з профілю WDS 500 ставлять у багатоквартирних і приватних будинках. Сучасний дизайн виробів органічно вписується в будь-який інтер’єр і екстер’єр будинку.
  • WDS 7 SERIES. Це 6-камерна система еліт-класу. На ці вікна ВДС відгуки також позитивні. За рахунок підвищеної товщини стінок, монтажної товщини 70 мм, товщини камери 40 мм і поліпшеної системи водовідведення вікно ідеально підходить для установки в заміських котеджах з індивідуальним опаленням. А також у регіонах із переважно холодним кліматом. Вікна WDS 7 SERIES мають спеціальне напилення, що запобігає втраті тепла на 40%. Гарантійний термін служби таких вікон становить 25 років.
  • WDS 8 SERIES. Профільна система категорії преміум. Має шість камер. Монтажна товщина — 82 мм. Товщина склопакета — 44 мм. Правильна висота наплава (23 мм) запобігає утворенню конденсату навіть за умов великих температурних ризниць зовні і всередині. Армування замкнутої форми в рази підвищує міцність і жорсткість профілю. Рама легко протистоїть вітровим і статичним навантаженням.

 

Основні переваги вікон WDS

Пластикові вікна ВДС — це гарне співвідношення ціни і якості для українського споживача. Переважно профіль вибирають із таких причин:

  • сучасний оптимальний дизайн, який гармонійно вписується як у класичний екстер’єр будівлі, так і в стиль модерн;
  • високі показники шумоізоляції — особливо актуальні в тих випадках, коли будинок знаходиться в жвавій частині міста або біля доріг;
  • відмінна герметичність — за рахунок використання якісного ущільнювача волога, пил, шум не проникають у квартиру ззовні;
  • енергоефективність — за рахунок багатокамерних систем втрати тепла навіть у сильні морози будуть мінімальними.

Крім того, вікна ВДС можна купувати як у звичному білому кольорі, так і в усіх відтінках дерева. Точна ламінація профілю дає можливість відходити від звичних стандартів.

Як відрізнити оригінал WDS від підробки

На жаль, в Україні непоодинокими є випадки недобросовісного виготовлення металопластикових вікон. На імені відомих брендів наживаються «липові» компанії. Але існує ряд характерних ознак, за якими можна розпізнати справжні вікна WDS:

  • профіль готового вікна має рівну поверхню, без сколів, тріщин, западин і задирок, навіть під рукою відчувається його ідеальна гладкість;
  • на раму наклеєна стрічка з логотипом WDS;
  • усі зварні шви склопакета виконані рівно, без огріхів, тріщин, щілин — це слугує підтвердженням того, що вікна виконані на обладнанні «Міропласт», а не на «кустарному» виробництві.

Бажано замовляти вікна з профілю ВДС у перевіреного постачальника, який має надійну репутацію.

 

Рекомендації щодо правильної експлуатації вікон WDS

Щоб вікно з профілю ВДС служило довго, важливо правильно експлуатувати його. Професіонали дають наступні рекомендації.

  • Заборонено ставати на підвіконня в перші три-чотири дні після установки вікон. Це може привести до його просідання й утворення щілини між рамою і підвіконням.
  • Мити пластик потрібно м’якими мильними розчинами без абразивних частинок, домішок спирту, хлору, лугів, ацетону.
  • Під час миття вікон варто протирати також ущільнювач, видаляючи бруд з-під його пелюсток.
  • При догляді за вікном потрібно чистити дренажні отвори. Вони відводять вологу від рами.
  • Раз на рік необхідно змащувати всі рухомі вузли фурнітури.

При дотриманні цих рекомендацій вікна WDS будуть служити заявлений термін без змін.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button