Суспільство

Викрито міжрегіональний канал постачання спирту (Фото)

Як повідомлялося раніше, в січні поточного року співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області було викрито підпільний цех із виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв. Це дало можливість надалі задокументувати та перекрити великий міжрегіональний канал із постачання оптових партій спирту та алкогольного сурогату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фальсифікаторів алкогольної та тютюнової продукції вилучено «майна» на 2,5 мільйони гривень

Організували незаконну діяльність мешканці міст Чернігів і Ромни, які в орендованому складському приміщенні на території Сумської області займалися виготовленням горілки та здійснювали фасування оптових партій спирту у пластикову тару об’ємом по 5 літрів.

У подальшому ділки збували оптові партії фальсифікованої продукції на території Чернігівської, Сумської та інших областей України, зокрема за допомогою оголошень, розміщених у закритих групах у мережі інтернет.

Завдяки проведеним заходам із незаконного обігу вилучено 11 тисяч літрів спирту та 250 літрів готового до реалізації фальсифікату, орієнтовною вартістю 2,3 млн грн.

Крім цього, в ході проведених заходів були вилучені грошові кошти у сумі понад 400 тис. грн, отримані від реалізації чергової партії фальсифікату, автомобіль, яким здійснювалося транспортування спирту, пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту, насосне обладнання, шланги, лійки та інша фурнітура.

Усього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 3,5 млн грн.

За повідомлення податкової міліції

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button