Суспільство

Винахідник із Чернігівщини став героєм вірусного ролика про книжки

У середині вересня вийшов вірусний ролик, у якому одного з персонажів зіграв винахідник та актор епізодичних ролей із Козельця Юрій Вульвач.

Чоловік розповів, що зйомки проходили ще на початку серпня. Його обрали на роль дідуся, який прогулюється в парку з онуком.

Півторахвилинний ролик «Агенти» має привернути увагу молодого покоління до читання. За сценарієм, хлопець читає в парку книгу і повністю поринає у її сюжет. Головному герою здається, що все написане в ній відбувається наяву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жуль Верн із Чернігівщини: світ побачив серіал із козелецьким винахідником

«За задумом, у книжці міститься артефакт, на який полюють агенти. У ролику – це працівники служби, яка доглядає за парком. Їх грали каскадери. Вони виконували трюки, намагаючись вкрасти книгу. Під час бійки за артефакт книга прилетіла туди, де ми з моїм кіношним онуком грали у шахи, і завадила нашій грі. Тоді я мав забрати у злодіїв книгу. В результаті виявилось, що це все ілюзія. А коли хлопець, який читав книгу, отямився, то побачив, що усі персонажі реальні, але займаються звичними повсякденними справами», – розповів Юрій Вульвач.

У ролику Юрій Вульвач також виконав кілька трюків і допомагав режисерам в організації деяких сцен.

Ролик створили за підтримки Українського культурного фонду. Таким чином автори ідеї хотіли показати, наскільки захопливим може бути світ книжки.

Відео зі сторінки «Читай & Фантазуй»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button