Суспільство

«Вірус добра» в Корюківці: триває збір коштів для благодійної акції

У Корюківській громаді триває різдвяна благодійна онлайн-акція «Вірус добра». Будь-хто може до неї долучитися, зробивши свій внесок.

Подібна акція проводиться в Корюківці не вперше. Як розповів журналістам ЧЕline директор корюківського молодіжного центру «Куб» Володимир Оніщук, почалося все з пропозиції однієї дівчини зібрати кошти і допомогти самотнім пенсіонерам. На ініціативу відгукнулося чимало людей – як коштами, так і продуктами. Так, самотні пенсіонери Корюківки отримали до Різдва та Великодня солодощі і необхідні продукти від небайдужих жителів громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківці заражаються «вірусом добра»

«Цього разу вирішили допомогти дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Наприклад, є в нас хлопчик, який інвалід, уже підліток. Ще є дівчина, яка лежить. Також є дівчина, яка доглядає маму, котра на візку пересувається. І таких історій чимало. Не знаю, скільки ми зможемо охопити допомогою. Кількість дітей залежатиме від кількості подарунків», – розповідає Володимир Оніщук.

На сьогодні вдалося зібрати 3400 грн. Також до акції долучилася місцева майстриня, яка виготовить для дітей їстівні букети.

Сума невелика, але, як зазначає організатор акції Володимир Оніщук, що ближче до свят, то більше з’являється тепла в людей у душах і прокидається бажання комусь допомогти.

Тож команда молодіжного центру «Куб» закликає небайдужих людей об’єднатися, щоб у цей складний час разом провести вже традиційну благодійну акцію «Вірус добра» та подарувати тепло наших сердець корюківським дітям.

Із 24 листопада по 24 грудня 2020 року всі охочі можуть перерахувати кошти на картковий рахунок 5168742203338326.

На зібрані кошти будуть придбані солодощі та продукти, розподілені по пакетах і передані на Різдво дітям.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button